• Punasipuli De Brunswick (Allium cepa)

Punasipuli De Brunswick (Allium cepa)

De Brunswick, aiemmin "Brunswick Dark Blood Red", on tasainen pyöreä, erittäin kiinteä ja syvän tummanpunainen. Liha on aluksi valkoista, mutta muuttuu hieman punertavaksi kypsyessään. Se säilyy hyvin ja maistuu hieman tulisemmalta kuin sen ruskeaihoiset sukulaiset.

Sijainti: humuspitoinen puutarhamulta lämpimämmässä, ei liian kosteassa paikassa, ei tuoretta, orgaanista lannoitusta.

Kylvö: kylvä ohuesti riveihin, 5-7 mm syvyyteen, paina hyvin alas ja pidä kosteana, erota taimet itämisen jälkeen, idätyslämpötila: 15-18°C, siemenet itävät noin 14-20 vrk

Hoito: Kastele tarvittaessa voimakkaasti pääkasvukaudella kesä-/heinäkuussa heti, kun lehtien kärjet muuttuvat keltaisiksi - vähennä veden määrää.

Sadonkorjuu: Sipulit ovat valmiita korjattaviksi, kun lehdet ovat kellastuneet ja kaatuvat, korjaa vasta, kun lehdet ovat täysin kuivuneet ja sää on kuiva.

Erikoisominaisuudet: Talvisäilytys vain kun lehdet ovat täysin kuivuneet, säilytä vain täysin vahingoittumattomia sipuleita, säilyy erittäin pitkään.

Sijainti: aurinkoinen

Kylvöaika: maaliskuu-huhtikuu

Sadonkorjuuaika: elo-syyskuu


Punasipuli De Brunswick (Allium cepa)

  • 1.61€

  • Veroton: 1.28€

Avainsanat: Punasipuli De Brunswick, Allium cepa