• Kesäkurpitsa Romanesco (Cucurbita pepo)

Kesäkurpitsa Romanesco (Cucurbita pepo)

"Romanesco" on hieman makean makuinen ja silmiinpistävä pitkänomaisten, kylkiluisten hedelmiensä vuoksi. Vanha eurooppalainen lajike on kiinnostava gourmetille ja tuottaa lukuisia terveellisiä, vaaleanvihreitä raidallisia hedelmiä. Hedelmät, joiden koko on 15-20 cm, on korjattava hedelmäkokonaisuuden edistämiseksi.

Sijainti: Aurinkoinen, hyvin valutettu, syvä, humuspitoinen, kostea maaperä

Kylvö: huhtikuun esiviljely, suora kylvö mahdollista toukokuussa, kylvösyvyys: 1 cm, idätysaika: 7-14 vrk, lämpötila: 18-25 ° C

Hoito: pidä se rikkaruohottomana, kastele ja lannoita säännöllisesti (vettä ei saa olla myöskään liikaa). Kasvit voidaan peittää kalvolla; kalvo torjuu rikkakasveja ja lisää istutettujen kasvien tuottavuutta nostamalla maan lämpötilaa ja estämällä kosteuden haihtumista.

Sadonkorjuu: Säännöllinen 15-20 cm: n kokoinen sadonkorjuu edistää hedelmien asettumista, voi alkaa jo 6 viikkoa istutuksen jälkeen.

Erityisominaisuudet: kesäkurpitsa säilyy tuoreena jopa 12 viikkoa, älä säilytä hedelmien vieressä ja alle 8 ° C, kukat ovat syötäviä

Heitä katkeranmakuiset hedelmät kokonaan pois!

Sijainti: aurinkoinen

Kylvöaika: huhtikuu (sisätiloissa) / toukokuu (ulkona)

Sadonkorjuuaika: heinäkuu - lokakuu

Korkeus: 50 cm

Pakkauksen sisältö: annoksesta saadaan noin 8 kasvia


Kesäkurpitsa Romanesco (Cucurbita pepo)

  • 3.34€

  • Veroton: 2.66€

Avainsanat: Kesäkurpitsa Romanesco (Cucurbita pepo), siemenet